Wat biedt de omgeving?

Loon op Zand is centraal gelegen tussen Tilburg en Waalwijk. In de directe omgeving zijn natuurgebieden, attractieparken en musea te bezoeken. De Loonse en Drunense duinen beginnen zelfs in de achtertuin van de Bed en Breakfast.

Appartement Achterom ligt op 5 minuten lopen van het centrum van Loon op Zand waar meerdere restaurants te vinden zijn. Ook de supermarkt bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Doen

Wat is er te doen in de omgeving?

Natuur

De natuurgebieden voor wandel en fietstochten in de omgeving

Musea Tilburg

Op 10 kilometer afstand van Bed en Breakfast bevinden zich de grote musea van Tilburg. Onder ander het textielmuseum, de Pont en het natuurmuseum zijn erg de moeite waard om te bezoeken.

Museum de Pont in Tilburg

Mountainbiken

Op slechts 200 meter van de Bed & Breakfast ligt een mountainbike route. Kijk hier voor meer informatie. Er is een mogelijkheid om mountainbikes te huren.

mountainbikeroute loon op zand

Golfen

Het Efteling Golfpark heeft een 18-holes golfbaan en is één van de mooiste banen van Nederland. De golfbaan ligt op ongeveer 4 kilometer van de Bed en Breakfast.

golfen efteling overnachten

Attractieparken

Ontdek een Wereld vol Wonderen in het grootste attractiepark van Nederland: de Efteling. De Efteling ligt op slechts 4 kilometer van het Bed & Breakfast. (Er is een mogelijkheid om fietsen te huren.) Beleef Afrika en zie ruim 1.400 dieren in 4 verschillende safarivormen in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek op slechts 16 kilometer afstand.

 

Wij ontvangen je graag in onze B&B. Kijk hier voor prijzen en beschikbaarheid
Meer informatie

Landgoed Huis ter Heide / Lobelia

Het Landgoed Huis ter Heide / Lobelia is een natuurgebied van de Vereniging Natuurmonumenten. Ideaal voor mooie wandelingen en fietstochten.

Huis ter Heijde Loon op Zand

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! Een perfect gebied om mooie wandel- en fietstochten via knooppunten te maken.

Loonse en Drunense duinen

Neem contact op voor reserveringen

E-mail ons

Stel je vraag of reserveringsaanvraag per mail; achteromloonopzand@gmail.com

Bel ons

Voor vragen of reserveringen kun je ons ook bellen. Wij zijn te bereiken op 06-22271335.

Waar vind je ons?

Het appartement Achterom bevindt zich in Loon op Zand, Land van Kleef 2, 5175 BT.